Η εταιρεία

Η πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας είναι σημαντική και για εμάς!

Στάχυ Catering 4 Αστέρων

Με πολύχρονη πείρα σε υπηρεσίες banquet και με την αξιοπιστία του ELEFSINA HOTEL, ΤΟ ΣΤΑΧΥ Catering Services δημιουργήθηκε με στόχο να σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία τεσσάρων αστέρων μέσα από πιστοποιημένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε κοινωνική αλλά και επαγγελματική εκδήλωση.

Παντρεύοντας την προσοχή στη λεπτομέρεια αλλά και τη γνώση σε ότι αφορά στην επιλογή άριστων υλικών για τη δημιουργία εκλεκτών εδεσμάτων – που βασίζονται τόσο στην ελληνική και μεσογειακή γαστρονομία αλλά και σε γεύσεις από όλο τον κόσμο, όσο και στις σωστές διατροφικές αξίες – στις υπηρεσίες σερβιρίσματος, στο art de la table, στη διακόσμηση, στη μουσική επένδυση και στη φιλοξενία των καλεσμένων σας, το άριστα εκπαιδευμένο επιτελείο και οι συνεργάτες μας θα βρίσκονται δίπλα σας από το πρώτο λεπτό με στόχο να προσφέρουν πρωτότυπες και εξατομικευμένες λύσεις για κάθε είδους event – όσο μικρό ή μεγάλο και αν είναι – ικανοποιώντας  κάθε  ανάγκη και επιθυμία σας,  στην Αττική όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, επιτρέψτε μας να ταξιδέψουμε εσάς και τους καλεσμένους σας μέσα από τις γεύσεις και τις εμπειρίες μιας όμορφης ημέρας που θα σας αφήσει γεμάτους από χαρά, αναμνήσεις, συναισθήματα και ικανοποίηση για την επιλογή σας.

Καλέστε μας στο 210 5589700, για να οργανώσουμε ένα αξέχαστο event σε ολόκληρη την Αττική,

αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, στον δικό σας ή σε επιλεγμένους συνεργαζόμενους χώρους!

Γάμοι Κοινωνικές & Επαγγελματικές Εκδηλώσεις VIP Services Θεματικά Party

Επικοινωνία


Elefsina Hotel | Στάχυ Catering Services
Elefsina Hotel

 

Το Elefsina Hotel, ένα σύγχρονο και πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων, αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι φιλοξενίας στην ιστορική πόλη της Ελευσίνας.

Η κομβική του θέση, μόλις 20 λεπτά από την Αθήνα και την πόλη της Κορίνθου, στο σταυροδρόμι σημαντικών Εθνικών οδών, το καθιστά την ιδανική πρόταση για συνεδριακό και πολιτιστικό τουρισμό αλλά και σύντομες αποδράσεις.

 

Μέσα σ’ένα σύγχρονο, πολυτελές και μοντέρνας αισθητικής περιβάλλον, το ξενοδοχείο έχει σχεδιαστεί για να χαρίσει στον επισκέπτη στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης, με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Με 83 δωμάτια, σύγχρονες συνεδριακές υποδομές, δύο εστιατόρια -“Το Στάχυ” και το “ΥΚ Roof Bar Restaurant”- αλλά και το Lounge Bar, το Elefsina Hotel προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής.

Με την πολύχρονη πείρα του σε υπηρεσίες banquet και με την αξιοπιστία του, το Elefsina Hotel παρέχει υπηρεσίες catering για κάθε είδους εκδήλωση.