Με την καθοδήγηση του General Manager Κώστα Καλλιαντά, της ομάδας του Στάχυ Catering ηγείται ο Chef Χρήστος Χρυσικόπουλος με Sous Chef τον Γιάννη Γιαννούκο, ενώ η πολύχρονη πείρα του Maître d’hôtel του Elefsina Hotel Δημήτρη Σκουμπούρη εγγυάται ένα άψογο service. Στην πρώτη επαφή και την οργάνωση των event βρίσκεται η Υπεύθυνη Εκδηλώσεων Ελένη Παρασκευά.
Ο Κώστας Καλλιαντάς έχει διατελέσει General Manager του ξενοδοχείου 4 αστέρων Elefsina Hotel σε όλη την πορεία λειτουργίας του και συντονίζει το Στάχυ Catering Services.
Ο Χρήστος Χρυσικόπουλος έχει εργαστεί στα ξενοδοχεία Intercontinental και Sofitel, αλλά και στην Αίγλη Ζαππείου, ενώ έχει επίσης θητεύσει διδάσκοντας στην Le Monde και το I.I.E.K Etoile By Les Chefs. Είναι ο Chef του Elefsina Hotel από το 2016 και ο ιθύνων νους πίσω από τις γεύσεις του Στάχυ Catering Services.
Ο Γιάννης Γιαννούκος σπούδασε στη Le Monde και εργάσθηκε μεταξύ άλλων στο εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι στο Χαλάνδρι και για δύο χρόνια στο Catering της ZFV Gastronomiegruppe στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Από το 2016 είναι ο Sous Chef του Elefsina Hotel και του Στάχυ Catering Services.