Σχετικά με εμάς | Η ομάδα του Στάχυ Catering

Η Ομάδα του Στάχυ Catering Services
Η Ομάδα του Στάχυ Catering Services

Με την καθοδήγηση του General Manager Κώστα Καλλιαντά, της ομάδας του Στάχυ Catering ηγείται ο Chef Χρήστος Χρυσικόπουλος με Sous Chef τον Γιάννη Γιαννούκο, ενώ η πολύχρονη πείρα του Maître d’hôtel του Elefsina Hotel Δημήτρη Σκουμπούρη εγγυάται ένα άψογο service. Στην πρώτη επαφή και την οργάνωση των event βρίσκεται η Υπεύθυνη Εκδηλώσεων Ελένη Παρασκευά.

 


Ο General Manager του Στάχυ Catering Services, Κώστας Καλλιαντάς
Ο General Manager του Στάχυ Catering Services, Κώστας Καλλιαντάς

Ο Κώστας Καλλιαντάς έχει διατελέσει General Manager του ξενοδοχείου 4 αστέρων Elefsina Hotel σε όλη την πορεία λειτουργίας του και συντονίζει το Στάχυ Catering Services.


Οι συντονιστές του Στάχυ Catering Services
Οι συντονιστές του Στάχυ Catering Services (Κώστας Καλλιαντάς, Ελένη Παρασκευά, Δημήτρης Σκουμπούρης, Χρήστος Χρυσικόπουλος)

 


Ο Chef Χρήστος Χρυσικόπουλος και ο Sous Chef Γιάννης Γιαννούκος είναι υπεύθυνοι για τις γεύσεις του Στάχυ Catering Services.
Ο Chef Χρήστος Χρυσικόπουλος και ο Sous Chef Γιάννης Γιαννούκος είναι υπεύθυνοι για τις γεύσεις του Στάχυ Catering Services.

 


Ο Chef Χρήστος Χρυσικόπουλος
Ο Chef Χρήστος Χρυσικόπουλος

Ο Χρήστος Χρυσικόπουλος έχει εργαστεί στα ξενοδοχεία Intercontinental και Sofitel, αλλά και στην Αίγλη Ζαππείου, ενώ έχει επίσης θητεύσει διδάσκοντας στην Le Monde και το I.I.E.K Etoile By Les Chefs. Είναι ο Chef του Elefsina Hotel από το 2016 και ο ιθύνων νους πίσω από τις γεύσεις του Στάχυ Catering Services.


Ο Sous Chef Γιάννης Γιαννούκος
Ο Sous Chef Γιάννης Γιαννούκος

Ο Γιάννης Γιαννούκος σπούδασε στη Le Monde και εργάσθηκε μεταξύ άλλων στο εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι στο Χαλάνδρι και για δύο χρόνια στο Catering της ZFV Gastronomiegruppe στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Από το 2016 είναι ο Sous Chef του Elefsina Hotel και του Στάχυ Catering Services.